Vacature interieuradviseur / verkoopmedewerker

Ter uitbreiding van ons team zoeken we per direct een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als interieuradviseur/verkoopmedewerker ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je brengt de woonwensen van de klant in kaart en vertaalt deze met jouw enthousiasme en creativiteit naar een passend advies. Klanten voelen zich welkom in de door jou ingerichte showroom. Naast het adviseren en inspireren help je ook met andere werkzaamheden. Denk hierbij aan administratieve taken zoals het opstellen van offertes, het plaatsen van bestellingen en het contact onderhouden met onze leveranciers en klanten. Ook het verwerken van de binnenkomende goederen en het bijhouden van social media kanalen behoren tot jouw werkzaamheden. Kortom, een erg uitdagende functie met een breed scala aan werkzaamheden waar je je geen enkel moment hoeft te vervelen!

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiast, sociaal en creatief persoon. Een positief ingestelde teamplayer met een hands-on mentaliteit en passie voor interieur. Verder ben je klantgericht, leergierig en beschik je over commerciële vaardigheden. Relevante werkervaring en kennis van tekenprogramma SketchUp is een pré.

Waar kom je te werken?

Wij zijn een gemoedelijke, sfeervolle en moderne woonwinkel gevestigd in Scheemda. Een écht familiebedrijf waar je alles vindt op gebied van wonen, lifestyle en de nieuwste designs. Wij verrassen onze klanten met onze inspirerende woonideeën, unieke woonsferen en prachtige stijlkamers. Met veel passie, jarenlange ervaring en veel enthousiasme creëren wij een interieur voor onze klanten waarin zij zich prettig voelen en wat past bij hun persoonlijke stijl. Ons doel is om iedereen zoveel mogelijk te helpen met het realiseren van hun droomhuis en daar ga jij ons bij helpen!

Wat krijg je er voor terug?

Werken in de woonbranche betekent geen dag hetzelfde. Elke dag is weer anders; nieuwe klanten, nieuwe designs en nieuwe uitdagingen. Bij ons krijg je een veelzijdige, zelfstandige en uitdagende functie bij een dynamisch en groeiend bedrijf. Hiernaast krijg je:

  • Een jaarcontract a 24-32 uur met de intentie deze om te zetten in een vast dienstverband.
  • Uitstekend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Personeelskorting op het gehele assortiment.
  • Leuke, sociale en enthousiaste collega’s.
  • Een top werksfeer binnen een creatief en ambitieus team.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf hier helemaal in en sta je te popelen om onze nieuwe collega te worden? Reageer dan snel door jouw motivatie + CV op te sturen naar info@leuk-interieur.nl

Mocht je tussentijds vragen hebben, neem dan contact op met Myrthe Steenhuis via 06 – 506 22 801.