Over Gritha

Hoi! Mijn naam is Gritha, eigenaar en oprichtster van LEUK! Interieur & Decoratie. 

Ons bedrijf is ontstaan uit pure passie voor het vak, oftewel een flink uit de hand gelopen hobby. Als kind was ik dagelijks bezig met het stijlen van mijn eigen slaapkamer. Van alle spullen die ik bij mijn ouders in huis kon vinden, maakte ik mijn eigen sfeervolle slaapkamer en ook de woonkamer van mijn ouders mocht er geregeld aan geloven.

Passie voor interieur en een creatief brein heb ik altijd al gehad. In het jaar 2002 besloot ik om er mijn werk van te maken en begon ik vanuit het souterrain onder het naastgelegen woonhuis. Uit dagelijkse verse snijbloemen begon ik met het maken van bloemboeketten. Daarnaast organiseerde ik workshops en presentaties en begon ik met het inrichten van bedrijfsetalages. Mensen werden enthousiast en op een bepaald moment vernam ik dat er potentie in zat... 

Van het één kwam het ander en zo werd in 2007 de eerste steen gelegd voor een fysieke woonwinkel. Een winkel die begon met het verkopen van accessoires, snijbloemen en raambekleding is inmiddels uitgegroeid tot een complete woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. 

Om dagelijks bezig te mogen zijn met interieur, in de breedste zin van het woord, vind ik heerlijk. Een interieur creëren waarin jij je prettig voelt, is voor mij het belangrijkste. 

Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen winkel te hebben, en nu jaren later, run ik een prachtig bedrijf samen met mijn dochter.

Lees verder

Over Myrthe

Hoi! Mijn naam is Myrthe, mede-eigenaresse van LEUK! Interieur & Decoratie. 

Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met alles wat met een interieur te maken heeft. Denk hierbij aan het inrichten van kamers, het afstemmen van kleuren en het uitkiezen van de mooiste meubels en accessoires. Passie voor het vak zit in mijn bloed en dit heb ik duidelijk van mijn moeder meegekregen. 

Toen mijn moeder eenmaal een woonwinkel opende, kon ik mijn creativiteit eindelijk de ruimte geven. Ik hielp haar in de avonduren en in de weekenden. Mensen inspireren en adviseren met mijn creativiteit, ja dat vond ik super! 

Vanuit deze passie en mijn enthousiasme voor het vak heb ik besloten te gaan studeren voor de opleiding Interieuradviseur. Hier heb ik alles geleerd over interieur, styling en vormgeving. Na mijn opleiding kon ik mijn droom waarmaken om van mijn passie mijn werk te maken.

Vanaf 2014 ben ik fulltime werkzaam in ons bedrijf, een keuze waar ik nog geen enkele seconde spijt van heb gehad. Ik vind het heerlijk om voortdurend met mijn werk bezig te zijn. Dit geeft me namelijk enorm veel voldoening en plezier! 

Voor mij is één ding belangrijk, een interieur creëren waarin jij je prettig voelt.

Lees verder

Over Sandra

Hoi! Mijn naam is Sandra, medewerkster bij LEUK! Interieur & Decoratie.

Lees verder

Over Amber

Hoi! Mijn naam is Amber, medewerkster bij LEUK! Interieur & Decoratie. 

Lees verder