Terug naar Projecten
Totaalinrichting Monumentaal pand in Scheemda

Totaalinrichting Monumentaal pand in Scheemda

Dit monumentale pand in Scheemda werd van binnen gerenoveerd en van drie aparte kamers werd één ruimte gemaakt. Toen de kinderen het nest verlieten, bleven de bewoners van deze prachtige beeldbepalende villa nog maar met z'n tweeën over. Dit heeft hen ertoe gezet de woning volledig te verbouwen.

We kregen de opdracht om het huis opnieuw in te richten. De complete indeling van de verdieping hebben we aangepakt en van drie aparte kamers is er één gezamenlijke ruimte gemaakt. Een prachtig eindresultaat als gevolg.

We hebben hier gekozen voor een PVC-vloer, gelegd in visgraadmotief. Met deze prachtige vloer is de basis voor een goede sfeer direct gelegd en wordt de grote woonkeuken verbonden met de woonkamer.

Bij de nét iets lagere eettafel en stoelen kunnen de bewoners lekker lang dineren en praten, iets wat een vereiste was. Low dining is een niet te stoppen trend!

De stoere meubels verlichting, jaloezieën, gordijnen en diverse accessoires zorgen voor de perfecte sfeer en een prachtig samenhangend geheel.

Zeg nou zelf, dit is toch heerlijk wonen?

Foto's

Bekijk ook